In de Ketel en Ikke

Eindelijk!!!!

De vakantie is ook voor mij begonnen! Mijn laatste zomervakantie eigelijk… Nog een paar examens in september, maar het maak niet uit, nu ben ik aan het ontspannen! En ik vind het nog leuker als ik en mijn vriend der Wilko samen met Alja en Anna C. een toneelstuk over Stalingrad voorbereiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Anna C.- een zeer gemotiveerde schrijfster/ regisseur, Wilko Peynsaert- een onderzoekende schrijver en een echt indrukkwekende voorstelling van Alja Kiseleva (als “Olga” in “In de ketel”)- dat zijn drie mensen, die een ander zicht scheppen op de slag bij Stalingrad in de tweede wereldoorlog aanbieden. En psychologisch erg uitgewerkt. Wat houdt een mens tegen van de doen wat hij of zij echt wil?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olga- een oude veteraan, die op einde van haar leven reflecteert, over wat er eingelijk is gebeurd in Stalingrad. Humor, verdriet, sarcasme en waarheid, dat is wat  Olga is gebleven. “In de ketel” ís een pacifistische bericht aan iedereen van ons.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ikke? Ik trek fotos, soms lukt het, soms niet, maar vooral geniet ik van de artistieke sfeer! Als je wil zien, hoe het ons gelukt is, kom dan naar de Gentste feesten! We kijken er allemaal naar uit jullie daar te ontmoeten!

Advertisements

2 thoughts on “In de Ketel en Ikke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s