don ki chod vzw: 50 stichtingsleden en 2500 euro startkapitaal

DonKichod6Don Ki Chod heeft een lange aanloopgeschiedenis. Al sinds 2008 maken sommigen van onze huidige leden en sympathisanten al samen toneel. Vaak waren ze al anno 2003 samen bezig rond Oost-Europese literatuur. Samen hebben we een tiental keer iets op de planken gebracht. En ook film en tekenfilm hebben we soms al gedaan, zie voorbeelden:https://www.youtube.com/watch?v=T-Gn6GGhQ9w

https://www.youtube.com/watch?v=F7FGG6qowxw

We willen de mensen die er van het eerste uur bij waren, nog voor er een echte vereniging bestond, bedanken én tevens een speciale regeling voor hen treffen.

We’re gonna make you an offer you can’t refuse

In plaats van lid te worden, bieden wij de eerste 50 leden aan om stichtingsleden te worden. Dat geeft hun een vaste ereplaats, en tegelijk geeft het onze VZW een bescheiden startkapitaal.

Het werkt zo:

Een stichtingslid stort éénmalig 50 euro op het rekeningnummer van de VZW, zijnde BE02 0017 7989 5840. Vermeld ‘bijdrage stichtingslid’ in de mededeling.

In ruil krijgt een stichtingslid onder andere een verrassingspakket met allerlei plezante dingen, allemaal in de spirit van Don Ki Chod, een jaarabonnement op ons tijdschrift Windmolen. Het lidmaatschap telt voor het leven. Een stichtingslid betaalt altijd maar de helft van een toegangsticket, krijgt steeds een korting op onze boeken, en mag elk jaar gratis naar ons Fiesta de la Mancha komen, heeft altijd voorrang bij events waarvan de plaatsen beperkt zijn.

Een koppel kan 75 euro betalen, en dan zijn beide partners stichtingsleden.

De plaatsen voor stichtingsleden zijn beperkt tot 50 personen.

Op woensdag 17 februari zaten we aan 22 stichtingsleden, toen we exact een week officieel bestonden. We vinden het alvast enorm bemoedigend dat zoveel mensen bereid zijn om cultuurmakers, met een steekje los hier en daar, een duw in de rug te geven!

Het verzamelde kapitaal gaat naar de organisatie onze eerste twee à drie events tussen nu en maart 2017, kosten van de website en andere dingen die een moderne socioculturele vereniging nodig heeft om te functioneren.

U kan natuurlijk ook gewoon lid worden, met een jaarlijkse bijdrage van 10 euro. De ledenvoordelen zijn als volgt:

-2 euro korting op alle toegangstickets
-1 euro korting op al onze boeken
-een gratis proefnummer van het tijdschrift Windmolen

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s